Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp
Delen
Delen

Appartement te koop in Casares Costa, Casares Municipality

Ref 652 - Vista Bahia

prijs € 109,000
 

Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros
Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros Appartement te koop in Casares Costa Casares Municipality prijs 109,000 euros
slaapkamers
1
badkamers
1
pool_nl
gemeensch
parking
op straat
aircon
alleen instalatie
internal area
61 m2

Gelijkvloers hoekappartement met ruim overdekt terras en zonnige tuin.

Buitenkansje!

Vista Bahia is een fantastisch resort gelegen in het felbegeerde Casares Costa, het heeft een sterk gemeenschapsgevoel en een goede mix van verschillende nationaliteiten.

We hebben ene prachtig 1 slaapkamer gelijkvloers appartement dat gesitueerd is op de hoek van het resort. Het heeft een zeer ruime tuin en een deels overdekt terras dat zich uitermate leent om glasgordijnen te installeren en zo de woonruimte uit te breiden.

Het interieur is toe aan een opfrisbeurt, maar vraagt geen onoverkomelijke investering om het om te vormen naar een 2 slaapkamer appartement. De 3D plannen met de nieuwe indeling en het nodige budget zijn in te kijken op ons kantoor.

Het resort staat gekend voor de goede sfeer onder de buren en het admenbenemende zwembad, bovendien sta je op amper 5 minuten wandelen op het strand.

Het nabijgelegen park staat garant voor een groen en open uitzicht dat gegarandeerd blijft, dankzij de zuid/west oriëntatie kan tot in de late uren genieten van de ondergaande zon.

Prijzen bevatten geen taksen, wettelijke vergoedingen, administratieve noch notariële kosten verbonden aan deze aankoop. Kosten kunnen verschillen. 

Kenmerken


Floor level:
gelijkvloers
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Pool:
gemeensch
Parking:
op straat
Air Co:
alleen instalatie
Bewoonbare opp:
61 m2
Terrasoppervlakte:
70 m2
solarium:
Ja
Tuinen:
gemeensch
Bemeubeld:
Ja
Alarm:
Nee
Energiecertificaat:
in voorbereiding
Gemeenschap. Kosten:
160€/kwartaal
IBI:
330€/yr
Oriƫntatie:
zuid-west
Lift:
Ja

Casares


Contact Formulier

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de legal notification and privacy policy

Please add together 4 + 5 =

Uw Wensen


Meldt u hier aan voor onze Nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja