Primrose Real Estate
Primrose Real Estate

Facebook Twitter Linked In Google Plus Instagram WhatsApp

Meer over Primrose Real Estate SL

Mijn naam is Lynn Van Wilderode en ik ben zaakvoerder van Primrose Real Estates SL

Mijn naam is Lynn Van Wilderode en ik ben zaakvoerder van Primrose Real Estates SL Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Belgie, Aalst, maar een vaste inwoner van Manilva sinds 2003. Hierdoor perfect 3-talig, Nederlands, Spaans, en Engels en tevens beschik ik over enige basiskennis van de Franse taal. Ik ben reeds actief in Vastgoed-Makelaardij branche sinds 2007 en dit heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen zaak Primrose Real Estate SL.

Door de jaren heen heb ik een uitstekende reputatie opgebouwd bij mijn collega's en klanten en ook heb ik vele contacten gelegd waardoor ik een brede waaier van diensten kan aanbieden. Mijn streven is de beste Service aan te bieden en mijn lokale kennis en ervaring hierin te gebruiken om u bij te staan tijdens het gehele traject van de Aan- of Verkoop van uw woning.

Ons Streven

Wij zijn een regionaal opererend makelaarskantoor in Manilva en omstreken. Wij bieden een totaalpakket waardoor u voor het gehele proces bij ons terecht kunt.

Door te innoveren, creatief te zijn en te doen wat we beloven, worden we steeds succesvoller door 'Mond tot Mond' reclame, de beste reclame die er is. We doen ons werk dan ook met veel enthousiasme, we werken hard, we zijn open, eerlijk en direct.

Primrose Real Estate S.L. is opgericht in 2014 en beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in de Makelaar Branche. Wij zijn dagelijks bezig zijn met de verkoop van woningen die bij de wensen van de klant moet passen.

We doen ons uiterste best om aan deze wensen te voldoen. Een woning moet 'passen' bij de toekomstige eigenaar, het moet het juiste gevoel geven, een gevoel van welbehagen en rust.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden kunnen terugkijken op een zorgeloos proces en kunnen genieten van de woning die bij hen past. Dat is de Kroon op ons werk.

Waar zijn wij gevestigd

Primrose Real Estate SL is gevestigd in Sabinillas gelegen in de Gemeente Manilva, het meest zuidelijke punt van de Costa del Sol, op de grens van de provincies Malaga en Cadiz. Manilva is een aangenaam dorpje van ong. 35km2, bestaande uit het oude centrum van Manilva op 4km van het strand, het strandstadje San Luis de Sabinillas, de pittoreske jachthaven van Puerto de La Duquesa en het typische Spaanse vissersplaatsje Castillo de la Duquesa.

Aankoop of Verkoop van uw woning?

Als u denkt aan het kopen van een woning in Spanje of wilt u uw woning in Spanje verkopen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en op uw verzoek plannen wij graag een afspraak met u in voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek.

U kan dit doen via het contact formulier onderaan, via ons email adres hier of telefonisch via het nummer +34 661 193 789