Facebook Twitter Linked In Instagram WhatsApp

Meer over Primrose Real Estate SL

Primrose Real Estate is managed by me, Lynn Van Wilderode

Mijn naam is Lynn Van Wilderode en ik ben zaakvoerder van Primrose Real Estates SL. Oorspronkelijk uit Belgie, Aalst, maar vaste inwoner van Manilva sinds 2003, hierdoor volledig perfect 3 talig, Nederlands, Spaans, en Engels, met ook een basis kennis Frans. Ik ben reeds actief in vastgoed-makelaardij sinds 2007 en dit heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen zaak Primrose Real Estate SL.

Door de jaren heen heb ik een uitstekende reputatie opgebouwd bij mijn collegas en klanten en ook vele contacten gelegd waardoor ik een brede waaier van diensten kan aanbieden. Mijn doel is dan ook de beste klantendienst aan te bieden en mijn lokale kennis en ervaring te gebruiken om u bij te staan van begin tot einde.

Waar Zijn Wij Gevestigd

Primrose Real Estate SL Estate is gevestigd in Manilva, diepste zuidelijke punt van de Costa del Sol, op de grens Malaga en Cadiz. Een aangenaam dorpje van ong. 35km2, bestaande uit het oude centrum van Manilva op 4km van het strand, het strandstadje San Luis de Sabinillas en de pittoreske jachthaven van La Duquesa.

We horen graag van u ...

Als u denkt aan het kopen of verkopen in Spanje, neem dan gerust contact met ons op. U kan dit doen via het contact formulier onderaan, via email hier of telefonisch op +34 661 193 789.

Contact Formulier

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Na ontvangst hiervan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op:

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van deze site.

Ons kantoor