Facebook Twitter Linked In Instagram WhatsApp

Meer over Primrose Real Estate SL

Primrose Real Estate is managed by me, Lynn Van Wilderode

Mijn naam is Lynn Van Wilderode en ik ben zaakvoerder van Primrose Real Estates SL. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Belgie, Aalst, maar een vaste inwoner van Manilva sinds 2003. Hierdoor perfect 3-talig, Nederlands, Spaans, en Engels en tevens beschik ik over enige basiskennis van de Franse taal. Ik ben reeds actief in Vastgoed-Makelaardij branche sinds 2007 en dit heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen zaak Primrose Real Estate SL.

Door de jaren heen heb ik een uitstekende reputatie opgebouwd bij mijn collega's en klanten en ook heb ik vele contacten gelegd waardoor ik een brede waaier van diensten kan aanbieden. Mijn streven de beste Service aan te bieden en mijn lokale kennis en ervaring hierin te gebruiken om u bij te staan tijdens het gehele traject van de Aan- of Verkoop van uw woning.

Waar zijn wij gevestigd

Primrose Real Estate SL Estate is gevestigd in Manilva, diepste zuidelijke punt van de Costa del Sol, op de grens van de provincies Malaga en Cadiz. Een aangenaam dorpje van ong. 35km2, bestaande uit het oude centrum van Manilva op 4km van het strand, het strandstadje San Luis de Sabinillas en de pittoreske jachthaven van Puerto de La Duquesa.

Aankoop of Verkoop van uw woning?

Als u denkt aan het kopen van een woning in Spanje of wilt u uw woning in Spanje verkopen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en op uw verzoek plannen wij graag een afspraak met u in voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek.

U kan dit doen via het contact formulier onderaan, via email hier of telefonisch op +34 661 193 789.

Contact Formulier

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Na ontvangst hiervan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op:

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van deze site.

Ons kantoor