Facebook Twitter Linked In Instagram WhatsApp

Meer informatie over de Costa del Sol

Primrose Real Estate van Marbella tot Gibraltar

De Costa del Sol verdient echt wel de naam 'Zonnekust'. Het heeft het hele jaar door een zacht klimaat en in het hoogseizoen is er een gemiddelde temperatuur van 25 graden met pieken tot soms wel 35 graden, maar meestal met een aangenaam zacht zeebriesje van de Middellandse Zee. We hebben 318 dagen in het jaar waar de temperatuur zich tussen de 18 en 28 graden houdt, geen wonder dat er zo veel mensen beslissen om naar hier te verhuizen of te overwinteren.

Het is de meest cosmopolitische regio van Spanje, je zult er alle talen horen spreken. Er is iets voor iedereen, de landelijke witte dorpen (pueblos) zoal Casares, Gaucin, Ojen etc.... Er is ook een uniek blauw dorpje genaamd Juzcar (in de buurt van Ronda) waar de smurfenfilm werd verfilmd. Wat zeker een bezoek waard is, is het Alhambra in Granada.

De kustlijn bestaat uit mooie stranden, jachthavens, chiringuitos (strandbars) en wandelpaden. Waar je ook bent aan de Costa, je bent nooit meer dan 20 minuten rijden van een golfbaan, er zijn er meer dan 40 gelegen in een radius van een uurtje rijden, er zijn er drie die in de top 5 golfbanen in Spanje staan: Sotogrande, Valderrama en La Reserva.

Er zijn uiteraard restaurants naar alle smaken en budgetten; traditioneel Spaans, tapas, internationale keuken, nouvelle cuisine en vele met live entertainment, en een aantal zijn erkend door de Michelingids.

Als je jou wilt mengen onder de rijke en beroemde mensen, dan ben je er niet ver van af; Marbella, Puerto Banus en Sotogrande zijn er enkele van hun hotspots.

Aan het andere uiteinde van het spectrum hebben we natuurpaden, pittoreske landschappen, Romeinse ruïnes en baden, historische centra in Malaga en Ronda om er maar twee te noemen die echt de moeite waard zijn te bezoeken.

Samenvatting : hier aan de Costa is er alles wat je maar kan wensen, en het weer is natuurlijk een schitterend pluspunt! Waarschijnlijk net zo belangrijk als het weer, is de dichtbijzijnde luchthaven van Malaga, gemakkelijk en eenvoudig bereikbaar vanuit België en Nederland, en de moderne autostrades, dewelke deze streek heel toegankelijk maken.

Wij raden aan dat u ons hier komt bezoeken, komt genieten van de Costa, en als je het gevoel hebt dat je weet wat je wilt, waar je wilt, neem dan contact met ons op en wij begeleiden U naar Uw droomwoning aan de Costa del Sol.

Primrose Real Estate is gevestigd in Manilva, het meest zuidelijke punt van de Costa del Sol, op de grens van de provincie Malaga en Cadiz. Manilva is een aangenaam dorpje van ong. 35km2, bestaande uit het oude centrum van Manilva op 4km van het strand, het strandstadje San Luis de Sabinillas en de pittoreske jachthaven van La Duquesa.

<

Onderaan kan je paginas vinden met meer informatie over wat de Costa del Sol heeft aan te bieden:

Contact Formulier

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Na ontvangst hiervan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op:

Bij het inschrijven van onze nieuwsbrief accepteert U de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van deze site.

Zoeken naar Uw ideale Droom Woning


Meldt u hier aan op onze nieuwsbrief


Bent U zelf Makelaar? Ja